Een paar woorden over ons bedrijf

Wie zijn we?


Visual by Mave is een ontwerpbureau in Zuid-Holland, dat zelfstandige ondernemers en bedrijven helpt om zich te onderscheiden van concurrenten met een eigen website, logo, huisstijl, visitekaartje en meer.

In 2019 opende Visual by Mave zijn deuren, en hebben we in ons eerste jaar al met vele content creators, bedrijven, artiesten en meer, mogen samenwerken. Van complete vormgevingen voor YouTube en/of Twitch-kanalen tot aan volledige websites voor bedrijven.Maurice Verschuren

Founder & Lead Designer
Maurice Verschuren, eigenaar en oprichter van Visual by Mave is een persoon met een drive om te werken. Kwaliteit & service staat bij Maurice op één, en dat zorgt ervoor dat het eindresultaat er altijd top uitziet. Is er iets niet helemaal zoals jij het in gedachten had, dan kan je dat aangeven en dan fixt Maurice dat voor je. Naast de drive voor werk is Maurice een fijn en prettig persoon om mee te praten en staat hij altijd klaar om je te helpen.

Bovenstaand bericht is geschreven door Mattis Janssen, klant van Visual by Mave

Meningen van onze klanten

‏‏‎ ‏‏‏‎ ‎

Ginandos

Twitch-streamer

Goed, snel en van hoge kwaliteit. De communicatie met Maurice was uitstekend. Mocht ik weer designs nodig hebben, dan zal ik ze zeker weer bij Visual by Mave halen. Een aanrader!

‏‏‎ ‏‏‏‎ ‎

TeVeelGevraagd

YouTube-kanaal

Snelle service, hoge kwaliteit. We hebben een te gekke nieuwe vormgeving voor YouTube en Twitch hier gekocht en Visual by Mave gevraagd of dat hij een video voor ons wou editen. Top kwaliteit!

‏‏‎ ‏‏‏‎ ‎

SerpentGamePlay

YouTuber & Twitch-streamer

Erg tevreden met de nieuwe panels voor mijn Twitch kanaal! Vewy nice

‏‏‎ ‏‏‏‎ ‎

JoostSpeeltSpellen

YouTuber & Twitch-streamer

Visual by Mave is echt mega snel met opleveren. Een paar uur na de eerste betaling had hij al de eerste dingen af. En het zag er nog goed uit ook! Insane

Offerte aanvragen >

0